Skip to content
Volg ons via social media voor de laatste aanbiedingen!

Broodje gemak

Heerlijk ciabatta broodje, gevuld met gerookte makreel en overgoten met een lekkere Deense sandwichsaus en wat geraspte kaas.
Haal het broodje uit de verpakking en doe het in een voorverwarmde oven op 180 graden celsius +/- 12 minuten tot deze lekker ruikt en de kaas mooi gesmolten is.

Vispizza

Een met tomatensalsa ingesmeerde bodem, overgoten met geraspte kaas en heerlijk belegd met fijngesneden paprika reepjes en diverse soorten vis. Zoals tonijn, crabchunks, sprotfilet, gerookte zalm, mosselen, garnalen en gerookte forel.
Haal de pizza uit de verpakking en vergeet hierbij niet om ook de kartonnen bodem onder de pizza vandaan te halen alvorens deze op de plaat te leggen. Laat deze vervolgens in een voorverwarmde oven op 180 graden celsius +/- 10-15 minuten mooi goudbruin worden.

Zalmlasagne

Overheerlijke lasagne, met daarin laagjes lasagnebladen gevuld met in de oven gegaarde zalm, verschillende groentes en overgoten met Bechamelsaus en gegratineerd met kaas.
Dit product in een voorverwarmde oven op 180 graden celsius +/- 30 minuten in een afgedekte ovenschaal (dit kan ook met aluminiumfolie) verwarmen.

Quiche met zalm

Een heerlijke huisgemaakte bodem, met een vulling van Boursin Cuisine gemengd met zalm en met bovenop heerlijke Danish bleu kaas.

De quiche in een voorverwarmde oven op 180 graden celsius +/- 10 minuten verwarmen.

Quiche met pittige garnalen

Een heerlijke huisgemaakte bodem met een vulling van garnalenmousse, met uitjes, tomaatjes en geraspte kaas gegratineerd.

De quiche in een voorverwarmde oven op 180 graden celsius +/- 10 minuten verwarmen.

Winkelwagen
Back To Top